Jobbar

Sitter på jobbet och har inte ett skit att göra!! Vart klar 08:50 och jag började att jobbar 07:30. Hade dusch mm och så fick jag cykla runt till brukarna. Förstår inte att det gått så fort idag. men så är det väl när man är bäst på sitt jobb =) Snabb och effektiv =)

Hittade en ny sak på min mobil idag... steg räknare. det var söta lilla R som visade mig =) tack för det!! Så nu har jag den i byxan, får se hur många steg jag kommer upp i idag. Ska bli spännade.

Idag fyller oxå min underbara vän Johanna år. Vi får se om vi åker upp och grattar henne. Det beror på om Marcus blir klar med bilen eller inte. =) 

 Grattis till dig min underbara vän. Hopas att du få en underbar dag. Puss Trynis

Idag känns det bättre. Jag pratade min älskling och då vart det bättre. Men vissa dagar så känns det bara skit och nästa dag så är det borta. Och det gör det ju bara bättre av att solen skiner så fint idag. Hoppas att det håller i sig nu =)

Nej nu ska jag se om det finns nåt jag kan göra.

Puss på er

//Petra

KOMMENTARER
Postat av: Johanna

Tack så jätte mkt. jag hoppas verkligen att vises ikväll. Och va skönt att du känner dig bättre idag. Det är ju så att det går ju upp och ner i livet. kram min underbara alldeles egna lilla trynis.

2009-07-22 @ 12:20:06
Postat av: maria

Nu har jag länkat dig och du kommer vara en av dom jag läser hos varje dag, så se till att blogga nu :P

KRAM

2009-07-23 @ 12:34:49
URL: http://minalejon.se/emilia

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0