Väntar och väntar....

Sitter och väntar på svar från min lärare om jag har klarat mitt special arbete.
Jag hatar att vänta, Jag vill ha svar NU!!!! Klarar jag detta arbete så har jag klarat HELA min utb. För jag har inte läst i 2 års tid för att få ett intyg på vilka kurser jag har läst.... Jag SKA HA MITT EXAMENSBEVIS... Så det så. 

Processpasset var jättebra men oxå väldigt jobbigt. Fick reda på varför jag har vissa tankar och drömmar. Men jag kunde aldrig tänka mig VARFÖR jag hade tankarna och drömmarna. Men jag känner mig lättare efter detta och så fort jag får mig ett fast jobb så ska jag fortsätta med gestalt terapin. Måste reda ut saker och ting.
Jag är glad att jag har Marcus som hjälper och stötar mig i allt. Utan han hade jag inte klarat mig =).

Idag så är det vårruset här och jag ska iväg och kolla på alla duktiga tjejer som springer. får se om Marcus vill med annars så tar jag sällskap med Andreas och barnen =). Ska bli kul att se Carro springa oxå =)

Jag vet oxå vad jag får i present av Carro och Anderas..... Jag ska få gå på ladies night =). Jag och Carro drar till V-ås den 18 sep och ska bara ha en tjej kväll =) Ska bli riktigt roligt =) LÄNGTAR..........

Och nu är det bara 9 dagar kvar till min stora 25 års fest... Gissa om jag längtar!? Och sen är det 13 dagar kvar till EXAMEN. Det ska oxå bli såååååå himla kul.

Nej nu måste jag kolla om jag har fått svar från min lärare....

Skriver snart igen!!

Puss på er

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

TUR ATT MARKUS FINNS!



Kram

2009-05-15 @ 06:56:41
Postat av: mamma

Det blir ett bra svar....

Tur att du har Marcus...





kram kram

2009-05-20 @ 12:57:09
URL: http://www.123minsida.se/susanne

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0