Rubrik

Ja, då var det ett tag sen man skrev sist.... Jaha och vad har hänt då???

Jo jag kan ju börja med att jag gick brevid på Halltorp förran veckan.... Men jag bestämde mig för att inte fullfölja brevidgången.... Jag mådde inte bra av att gå dit!! Hade mycke diskusioner fram och tillbaka om hur jag skulle göra. men jag har lärt mig med åren att mår man inte bra av en sak så ska man inte göra det heller... Sen slog det mig.... Jag tackar ju nej till jobb, så då vart jag lite orolig.

Men det dröjde inte många timmar innan telefonen ringde.... Nu ska jag på en intervju redan i morgon.... Och denna gång ett vikariat =) Får se vad det är för ställe, för det är jag inte riktigt säker på =). Det är ju inte lätt att minnas allt man har sökt med tanke på att jag sökte jobben i juni-juli.

Jo, jag var ju Norrland hos min bästis & mitt GUDBARN i veckan oxå =)

Och sååå här glad va bästis då =)

Denna vecka har jag mest gosat med älskling eftersom att jag var bort så länge =)... Vi har varit och handlat lite inredning mm mm. Så nu börjar det att bli någorlunda fint.... som sagt ska baar försöka att komma igång med renoveringen =) Men jag tror att vi har kommit fram till att kanske börja med Marcus media rum.... Men samtidigt så kom jag på nu... Att om vi renoverar det rummet först så tror jag inte att vi kommer att renovera nåt mer detta år, för då lär han sitta klistrad i sitt rum och ara spela spel =) Hahaha... Nej dett måste jag ta och styra upp!!!

Nu måste vi ta tag i hallen... Så det så.

Nu ska jag ta tag i mitt kök och göra diskmaskinen glad.... Finns en del att stoppa i den =)

 

På återseende

Puss puss

//Petra


KOMMENTARER
Postat av: mormor

äntligen ett livs tecken! Ja håller nog med dig ta Markus rum sist!



Kram

2009-11-12 @ 08:19:27
Postat av: maria

Jag tror minsann jag skall upp till Ikea i Örebro och samtidigt besöka lek och buslandet. Kanske vi kan ses en sväng då? :)KRAM

2009-11-12 @ 09:17:06

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0