Vikariat =)

Jag har fått ett vikariat på 3 mån =) Börjar redan på måndag!! Det känns ju skönt att veta att man klara sig i minst 3 månader framöver =)
Men det finns ju ett litet problem.... Jag jobbar 7-16 på nyårsdagen... Och det har jag ingen lust med och jag ska vara ärlig. Vi får se om man kan lösa det på nåt sätt. Men vem vill byta en sån tur??? Skulle tippa på INGEN!!!

Måste ju berätta om mitt älskade barn AXEL
Jag skull ha hämtat barnen (Axel och Filip) på dagis och fritids i måndags. Men sen visade det sig att jag inte behövde det då mamma inte skulle iväg. Så mamma C åker till dagis för att hämta Axel... Kan ni gissa va d världens sötaste barn gör?! Han ställer sig på skolgården och skriker för att jag inte hämatde honom. Hans fröknar hade ju sagt att Petra skulle hämta honom. Stackars barn. Mamma C ringer och berättar och jag får prata med Axel, ååå va lessen han va. Han ifråga satte varför inte jag kom. Och jag berätta hur det låg till. Men sen sa jag att han fick komma hem till mig istället... Å han vart SÅÅÅ glad =)

Sen åkte jag och Axel till Malin för att kolla in hennes nya lgh. Den var sååå fin. Axel hittade Malins penga påse och rensade den på alla 50 öreingar som fanns och så fick han några kronor av Malins mamma oxå, men det var inte lika bra pengar som 50 öringar =) Efter att han hade skrapat ihop ca 25 kr så gick vi till statiol... Och där så har dom ( inte vet jag vad det heter) men en lkiten burk som man stoppar alla mynt i och där det även kommer växel ur... Axel köpte sig iaf ett päron och skulle stoppa i pengar i "burken" Självklart tog han ju en kronorna (( Dom var ju som sagt inte lika bra =) ). Men han råkade stoppa i en 50 öring för mycke, så det kom ju tillbaka i den lilla skålen som sitter på "burken". Åh vilken bra affär tänkte Axel. Malin handlar oxå... där hon får växel. Axel tyckte att det var jättebra att man kunde handla saker och även få pengar =) Men jag fick inte berätta detta för någon för då kommer alla andra oxå gå dit och få massa pengar... För det är faktiskt Axels affär nu =)
Så alla som läser detta säg inte detta till någon... vem vet pengarna kanska tar slut tills nästa gång han ska dit. Och han skulle bli väldigt lessen då =)

Och snart så kommer Torsten hem igen. Nu väntar jag bara på katthuset som jag har beställ. Och så fort jag får det och jag är ledig i minst 2dagar så ska han äntligen få komma hem min STORA KÄRLEK =)





Nu har jag inte så mycke mer att säga, så det får räcka för denna gång

Puss puss

 


KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Kul att höra något från dig!! Jag jobbar oxå 1/1-10

det är bara att kömpa på det är ju extra betalt då oxå. Axel verkar vara en smart kille.(var ligger macken)?:)

Ha det bra kram

2009-11-20 @ 09:57:54
Postat av: knixie

Grattis till Vikariatet...

DU vill du att jag ska ändra texten i kommentarer till lite större? Och lite annat?? Blitt säkrare på bloggdesign nu.



kram kraaaam

2009-11-21 @ 22:54:11
URL: http://knixiesbloggdesign.blogg.se/
Postat av: knixie

Hoppas du gillar din nya design

KRAM KRAM

2009-11-22 @ 13:51:09
URL: http://knixiesbloggdesign.blogg.se/
Postat av: t

Gå en handledar kurs med mig innan så kör jag :)

Jag ska ju ändå köra upp på måndagen så jag är ju inte helkass lixom! call me! hahahaa..

2009-11-22 @ 21:17:25
Postat av: Mamma

Kul att du kan ta hem Torsten snart, oj vilket fint katthus...Ja du Axel är en smart kille.

Ha de gott.

Kram

2009-11-23 @ 12:10:30

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0