Som vanligt!!!

Sitter som vanligt på mitt kontor och funderar över livet!!!
Är det så här det kommer att vara??
Gå upp, trött som attan varje morgon, göra sig iordning, fundera på vilka kläder man ska ha på sig idag. Göra iordning sin smörgås och sin matlåda.
Ta på sig ytterkläder , sätta sig i bilen och åka till jobbet. Väl på jobbet, stämpla in, sätt på datorn, kolla igenom mailen, ta en ansökan och gör klart den.... ta en till ansökan och gör klar den.
Eller som vid den här tiden.... Fördriv tiden med att leka på nätet, då ingen vill ha soc.bidrag i början/ mitten på månaden.
Fika... fortsätt jobba/ fördriva tiden, Lunch, kanske ta en promenad efter lunchen. Jobbat/fördriv tiden., Kanske nåt möte, samråd, APT. Rast igen, jobba/fördriv tiden i ca 1 timme sen gå hem.....
På vägen hem funderar man på vad man ska äta till middag, orkar man hitta på nåt sen.... Man lägger sig i soffan kollar lite på tv, somnar i soffan och blir väckt av sin älskade som ber en gå till sängen och sova i stället!!!!

ÄR DET SÅ HÄR LIVET SKA SE UT?????

Om det är det så tycker jag inte att det är nåt roligt!!!!


 

 

Puss & Kram

 





KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Ja min lilla vän livet är nog så JOBBA,ÄTA SOVA! För vi är ju inte födda med guldbyxor(hi hi)Men vi har tak över huvudet och mat på bordet och vi har vänner! Kram Kram älskar dig

2010-06-10 @ 11:28:29
Postat av: Marianne

Det finns inget långsammare än att jobba på kontor....

2010-06-11 @ 22:34:55
Postat av: Anonym

Om man inte har tråkigt :(:(:( Så vet man inte NÄR man har roligt :):):) That's life



Kraaaam

2010-06-14 @ 08:56:35
Postat av: Anonym

Jag har aldrig varit annat än tacksam mot dem när dem kör, så jag förstår faktiskt inte varför du skriver sådär.



Jag vet vad bil och bensin kostar, eftersom att vi har bil vi med. I och med att det kostar har vi betalning om dem eller vi kör mer än 2 ggr i månaden (Julia åker fram o tillbaka 4 ggr i månaden), vilket du ju hade vetat om du frågat mig istället för att bara anta. Jag har som sagt heller aldrig sagt att vi inte kan köra Julia oftare (om så varje gång), det är Lars som brukar säga att dem kör och det är jag som sagt tacksam över.



Hurvida jag är tacksam över hur dom kör har förresten ingenting med fart att göra. Ingen människa har rätt att köra för snabbt med mitt barn i (det är ju upp till mig, ingen annan), och om inte annat är det olagligt.



Det finns ingen anledning att vara otrevlig mot någon man inte känner. Speciellt inte när man inte är så insatt i situationen.

2010-06-30 @ 20:34:09
Postat av: Madd1sh

Klagar jag på <i>allt</i> Jenny gör för att jag vill att mitt barn ska åka bil i rätt fart? Vad har det med Jenny som person att göra? Det handlar ju bara om Julia.



Om du visste till min och Jennys situation skulle du veta att jag inte har något emot henne och att vi brukar komma bra överrens (och har kul ihop).



Och jag har faktiskt inget problem med att köra Julia själv fram och tillbaka så varför du ens skriver sådär har jag svårt att förstå..



Jag tycker att detta samtal bara är onödigt. Dels för att vi inte känner varandra (och omöjligt kan få en rättvis bild av varandra) och dels för att det är upp till mig och Jenny att lösa. Vilket jag tror att vi enklare gör på egen hand.



Och jag kan erkänna att det var onödigt att ta det med Jenny på bloggen, oki? Jag är inte ute efter något så det skulle vara shysst om du kunde inse det.

2010-07-01 @ 10:10:21
URL: http://attlevatillsammans.blogg.se/
Postat av: Knixie

Nu kan du gå in och gilla min sida på Facebook

http://www.facebook.com/album.php?aid=20412&id=138400696183814&saved#!/pages/Knixies-Bloggdesigner/138400696183814?v=wall

2010-07-16 @ 09:58:10
URL: http://knixiesbloggdesigner.blogg.se/
Postat av: Jenny

INLÄGG DIN ASSWIPER

2010-07-18 @ 21:40:33
URL: http://rebblan.blogg.se/

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0